Onze oplossingen

Geen enkele organisatie kan zonder informatievoorziening. Kwaliteit staat centraal bij het realiseren en verbeteren van de informatievoorziening.
De juiste informatie op het juiste moment maakt dat organisaties snel kunnen schakelen en efficiënt kunnen werken. Nieuwe producten in de markt kunnen zetten zodra de klant daarom vraagt. Flexibel zijn tegen zo laag mogelijke kosten.

Resultaat boeken door te werken aan oplossingen vanuit de informatie zelf en niet vanuit het werkproces. Organisaties zijn gebaat bij een eenvoudige aanpak, zonder ingewikkelde ICT-oplossingen. Én zonder veel te programmeren. De business krijgt met onze oplossingen het roer weer in handen. Geen afhankelijkheid van lange doorlooptijden, hoge kosten en test-trajecten die het productieproces verstoren. Volledig, snel aanpasbaar en hoge kwaliteit. Met direct invloed op het proces en kan waar nodig gemakkelijk bijsturen. Maar ook snelle productlanceringen, marktintroducties, het kan allemaal. Zonder ingewikkelde trajecten.

Methode

Onze werkmethoden en projectaanpak zijn geïnspireerd vanuit onze visie. Wij vinden dat informatievoorziening integraal bestanddeel is van de bedrijfsvoering, dat gewoon in orde moet zijn. IT moet dus geen dagelijkse zorg zijn maar een middel om geconcentreerd met de business bezig te zijn. De behoefte aan snelle, goede ontwikkeling en implementatie neemt toe zodat toepassen in het bedrijfsproces beter mogelijk is. IT terug geven aan de business is ons credo.

Tool

Traditionele informatiesystemen zijn veelal inflexibel en veranderen niet mee. Zeker niet met de snelheid van vandaag. Organisaties kunnen niet eenvoudig zelf bepalen welke informatie het systeem in en uit gaat. Wij doen het net even anders. Bij onze oplossing bepaalt de klant zelf welke informatie hij gebruikt. Afhankelijk van de behoefte in de organisatie. Liever gezegd; een informatiesystemen gebaseerd op het uitgangspunt ‘What you want is what you get’.

‘Eenmalige opslag van gegevens is efficiënter,
en vooral: het voorkomt fouten.’

publiekewaardecreatie.nl