Over ons

Business Benefit Solutions is opgericht in 2015. Een jong bedrijf met jarenlange ervaring op zowel organisatiekundig vlak als in IT. Geen technocraten, maar gesprekspartners voor zowel IT als de business. Wij realiseren effectief werkende organisaties door implementatie van optimale informatievoorziening.

Hoe?

Nou zonder al te veel poespas. Zonder de inhuur van veel externen. Zelf doen, zelf realiseren, zelf ontwikkelen en zonder te programmeren. Dat regelt Business Benefit Solutions voor haar opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Oprichters van Business Benefit Solutions zijn Bert Scheenstra en Jilt Sietsma. Door de wol geverfd als het gaat om IT, organisatiekundige vraagstukken, grote én kleine projecten en gedegen kennis van informatievoorziening binnen organisaties. Bovenal twee bevlogen professionals die graag het verschil maken. Dat doen we niet alleen. Samen met onze experts en partners werken we dagelijks aan de implementatie van oplossingen bij onze opdrachtgevers. Zo dragen we bij aan organisatie-optimalisatie en maken we de wereld van IT een beetje eenvoudiger een daadkrachtiger.

‘Eindelijk het onderhoud en uitbreidingen
zelfstandig uitvoeren, zonder hulp van IT.’

Beleidsmedewerker zorginstelling